Snekring for småtråkk

Farvel kontor, hallo barnerom!

Så var vi tre og kontoret måtte vike. Med et par strøk maling på én av veggene, litt utskifting av bilder og noen møbelbytter (sofaen fikk et nytt liv på vestkanten et sted) var rommet klart for en liten pjokk.

før_etter_1

Sovesofaen ble byttet ut med Kili-sengen – en nyproduksjon av den danske barnesengen Junosengen fra 40-tallet. Den er uttrekkbar og kan bli til en juniorseng, slik at den vokser med barnet.

DSC_0257

Og den er i heltre, malt med giftfri maling – kvalitet som holder. Dét har vært viktig for oss i en jungel av babyutstyr: kvalitetsprodukter som holder lenge og som helst kan vokse med barnet, både i størrelse og i estetikk.

Denne filosofien preger barnerommet. Bortsett fra sengen er det ingen typiske babymøbler (og hva er greia med å skrive «baby» på babyprodukter? Er det ikke tydelig nok hvem bittesmå pastellfargede produkter er ment for liksom?), bare helt vanlige møbler (inntil videre ihvertfall).

DSC_0252

Lenestolen er en original Futurum fra Rastad & Relling (1965) som jeg har fått trukket om i nytt, gråblått stoff. Puten med Onkel Blå er fra Design House Stockholms Elsa Beskow-kolleksjon. Den er så fin!

DSC_0249

Hvalbildet er fra Society 6, Riddaren rider av John Bauer er fra Zazzle, kattebildet er fra Nr9, uroen med lam er fra Moulin Roty, alfabetposteren er fra Lagerhaus, kaninlampen er fra Kremmerhuset, vimpelrekken er fra Granit, dyrebildene er fra The Animal Print Shop og solsystemplakaten er fra Double Merrick.

PS. Liker du det du ser? Vi har kjøpt oss litt bedre plass noen få minutter unna, og det betyr at denne leiligheten kommer for salg i januar 2017. Sjekk ut leilighetens profil på Livvin om du er interessert!

Reklamer
Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s